Algo suena en mi nube sonando
  • El jove artista de Barcelona s’estrena amb un tall introspectiu i elegant que reflexiona sobre les principals falles emocionals que actualment sofreix la societat
  • Decepció, ansietat, inseguretats, les relacions interpersonals o el concepte del temps són alguns dels temes sobre els quals tracta en la seva estrena pública

Joventut i talent sol ser un binomi que casa molt bé a l’hora d’anunciar una nova cara en aquest capritxós món de la indústria musical. Diguem que funciona. Ven. ARNAU (Barcelona) té aquestes qualitats, és clar. Però el que el fa diferent és la seva capacitat per transmetre reflexions sobre la seva experiència vital a través de la seva música. Les seves reflexions sobre conceptes. Un art molt detallista i cura quant a musicalitat així com en imatge es refereix, suposa la porta d’entrada al seu món interior. Un discurs que s’apodera de la subtilesa compositiva i que et porta de la calma a l’eufòria en tot just segons.

*Cloud 9, gravada en els *ArcticWave *Studio, dirigits pel productor i enginyer de so Carlos *Dueñas (*Zahara, *Miss *Caffeina, *Maren…), és la carta de presentació d’ARNAU. Un viatge per la ment d’aquest jove compositor barceloní que pretén sacsejar-te fins que espantis als monstres que viuen en tu. Una bolcada afable, sincer i que aspira a posar en lliça els teus vaivens emocionals. Visualment ha treballat amb *Affaire, un estudi d’art i disseny de Barcelona que compta amb participacions en projectes per a marques o artistes com *Rosalía, *Nathy *Peluso, Paloma *Wool, Carlota Guerrero, entre altres.

*Cloud 9 és una cançó que va in crescendo gràcies a la subtil presència inicial d’un *synth que fa de nota pedal al costat d’un motiu delicat i brillant de piano. Els instruments s’incorporen a mesura que avança el tema, gràcies als patrons de bateria que fan caminar a la resta. Guitarres que afegeixen tensió i veus de fons que sostenen i reforcen l’amalgama sonora, resolen, en la tornada, en un esclat que condensa aquest conglomerat instrumental per a fer-lo eteri mantenint així, aquest equilibri de delicadesa i força fins al final.

¿Vols descobrir més múscia catalana? entra aquí

Yasmina Berdugo
yasmina.berdugo@gmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.